Het beamteam zoekt nieuwe leden!

Met z’n drieën vormen we nu het beamteam, maar we zouden er graag nog iemand bij hebben. Dan is het allemaal nét iets beter te behappen. “Is het dan zoveel werk?” hoor ik je vragen. Nee hoor, dat valt heel erg mee.

Een kerkdienst voorbereiden duurt ongeveer 20 minuten en kan gewoon vanuit huis. Tijdens de dienst zelf heb je een vaste plek en klik je de dia’s op volgorde door. Heel veel meer komt er niet bij kijken. Als je goed overweg kunt met Powerpoint en je bent gewend om een computer gebruiken, dan kun jij ons heel goed meehelpen! Affiniteit met techniek/computers is natuurlijk leuk maar zeker niet noodzakelijk.

Wil jij op de achtergrond een steentje bijdragen bij de kerkdiensten door te beamen, stuur ons dan een mailtje: beamteam@gkvmarum.nl

Hendrik Boer
Harmen Faber
Geert Welfing

Plaats een reactie